| Big Words | |
|
+7Night Kenshiki Naito Initake Kibaka Absolute Greed. Adam Pendo 11 posters |
|
Author | Message |
---|
Pendo Leaf Jounin
| Subject: Big Words Sat Jun 13, 2009 12:46 pm | |
| Name the longest word you can that is in the English Dictionary. =)
Mine is... Methionylglutaminylarginytyrosylglutamylserylleucylphenylalanylalanylglutaminyll-eucyllysylglutamylarginyllysylglutamylglycylalanylphenylalanyvalylprolylphenylalanyl-valythreonylleucylglycylaspartylprolyglycylisoleucylglutamylglutaminylserylleucyllysyl-isoleucylaspartylthreonylleucylisoleucylglutamylalanylglycylalanylaspartylalanylleucy-lglutamylleucylglycylglycylisoleucylprolylphenylalanylserylaspartylprolylleucelalanyla-spartyglycylprolythreonylisoleucylglutamiylasparaginylalanylthreonylleucylarginylala-nylphenylalanylalanylglycylvalyltheonylprolylalanylglutaminylcysteinylphenylalanygll-utamylmethionylleucyalanylleucylisoleucylarginylglutaminyllysylhistidylprolylthreonyl-isoleucylpriIylisoleucylglycylleucylleucylmethionyltyrosylalanylasparaginylleucylvalyp-henylalanylasparaginyllysylgyycylisoleucylaspartylglutamylphenylalanyltyrosylalanyl-gutaminyllcysteinylglutamyllysylvalylglycylavlylaspartylserylvalylleucylvalylalanylasp-artylvalyprolylvalylglutaminylglutamyllserylalanyprolyphenylalanylarginylglutaminylal-anylalanylleucylarginylhistidylasparaginylvaylalanylprolylisoleucylphenylalanylisoleu-cylcysteinylprolylprolylaspartylalanylaspartylaspartylaspartylleucylleucylarginyglutam-inylisoleucylalanyylseryltyrosylglycylarginylglycyltyrosylthreonyltyrosylleucylleucylser-ylarginylalanylglycylvalythreonylglycylalanylglutamylasparaginylarginylanylalanylleu-cylprolylleucylaspaaginylhistidylleucylvaylalanyllysylleucyllysylglutamyltyrosylasarag-inylglycylphenylalanylglycylisoleucylalanylprolylaspartylglutaminylvalyllysylalanylala-nylisoleucylaspartylalanylalanyglycylalanylalanyglycylalanylisoleucylserylglycyseryla-lanylisoleucylbalyllsylisoleucylisoleucylglutamyyylglutaminylhistidylasparaginylisole-ucylglutamylprolyglutamyllysylmethionylleucylalanylalanylleucyllysylvalylphenylalaby-lvalylglutaminlylprolylmethionyllysylalanylalanylthreonylarginylserine
- "Scientific name for Trypthophan synthetase (that is a protien with 267 amino acids) (1,909 letters) | |
|
| |
Adam The Fourth Hokage
| Subject: Re: Big Words Sat Jun 13, 2009 2:45 pm | |
| As if thats a word!
Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis | |
|
| |
Pendo Leaf Jounin
| Subject: Re: Big Words Sat Jun 13, 2009 3:38 pm | |
| It is =) Longest words in the English language | |
|
| |
Adam The Fourth Hokage
| Subject: Re: Big Words Sat Jun 13, 2009 3:58 pm | |
| i know its a word. But you cant count it -.- | |
|
| |
Pendo Leaf Jounin
| Subject: Re: Big Words Sat Jun 13, 2009 4:09 pm | |
| | |
|
| |
Absolute Greed. Leaf Jounin
| Subject: Re: Big Words Sat Jun 13, 2009 10:46 pm | |
| No You can't, its a scientific word. USing those, you could endlessly string together elements. sorry.
The
XD | |
|
| |
Kibaka Leaf Genin
| Subject: Re: Big Words Sun Jun 14, 2009 12:27 am | |
| lol, near I have an EVEN LONGER ONE A | |
|
| |
Initake
| Subject: Re: Big Words Sun Jun 14, 2009 12:27 am | |
| | |
|
| |
Pendo Leaf Jounin
| Subject: Re: Big Words Sun Jun 14, 2009 2:22 am | |
| - [=Near Odolwa=] wrote:
- No You can't, its a scientific word. USing those, you could endlessly string together elements. sorry.
The
XD Your point? It doesn't matter, it's my topic therefore I make the rules, so yes. It does count. >.< | |
|
| |
Kibaka Leaf Genin
| Subject: Re: Big Words Sun Jun 14, 2009 11:14 pm | |
| | |
|
| |
Initake
| Subject: Re: Big Words Mon Jun 15, 2009 5:50 am | |
| i found one thepenisinhermouth | |
|
| |
| Subject: Re: Big Words Mon Jun 15, 2009 7:39 am | |
| Fine Pendo
DimethyltriclouroflourohyrdrateHexakriptoniumsulfatehydroxidesulfidetrineonoxide.
Bam | |
|
| |
Pendo Leaf Jounin
| Subject: Re: Big Words Mon Jun 15, 2009 10:32 am | |
| Mine is still longer =)
BAM! | |
|
| |
| Subject: Re: Big Words Sun Jun 21, 2009 1:00 am | |
| DimethyltriclouroflourohyrdrateHexakriptoniumsulfatehydroxidesulfidetriflourideiondi- methionylglutaminylarginytyrosylglutamylserylleucylphenylalanylalanylglutaminyll-eucyllysylglutamylarginyllysylglutamylglycylalanylphenylalanyvalylprolylphenylalanyl-valythreonylleucylglycylaspartylprolyglycylisoleucylglutamylglutaminylserylleucyllysyl-isoleucylaspartylthreonylleucylisoleucylglutamylalanylglycylalanylaspartylalanylleucy-lglutamylleucylglycylglycylisoleucylprolylphenylalanylserylaspartylprolylleucelalanyla-spartyglycylprolythreonylisoleucylglutamiylasparaginylalanylthreonylleucylarginylala-nylphenylalanylalanylglycylvalyltheonylprolylalanylglutaminylcysteinylphenylalanygll-utamylmethionylleucyalanylleucylisoleucylarginylglutaminyllysylhistidylprolylthreonyl-isoleucylpriIylisoleucylglycylleucylleucylmethionyltyrosylalanylasparaginylleucylvalyp-henylalanylasparaginyllysylgyycylisoleucylaspartylglutamylphenylalanyltyrosylalanyl-gutaminyllcysteinylglutamyllysylvalylglycylavlylaspartylserylvalylleucylvalylalanylasp-artylvalyprolylvalylglutaminylglutamyllserylalanyprolyphenylalanylarginylglutaminylal-anylalanylleucylarginylhistidylasparaginylvaylalanylprolylisoleucylphenylalanylisoleu-cylcysteinylprolylprolylaspartylalanylaspartylaspartylaspartylleucylleucylarginyglutam-inylisoleucylalanyylseryltyrosylglycylarginylglycyltyrosylthreonyltyrosylleucylleucylser-ylarginylalanylglycylvalythreonylglycylalanylglutamylasparaginylarginylanylalanylleu-cylprolylleucylaspaaginylhistidylleucylvaylalanyllysylleucyllysylglutamyltyrosylasarag-inylglycylphenylalanylglycylisoleucylalanylprolylaspartylglutaminylvalyllysylalanylala-nylisoleucylaspartylalanylalanyglycylalanylalanyglycylalanylisoleucylserylglycyseryla-lanylisoleucylbalyllsylisoleucylisoleucylglutamyyylglutaminylhistidylasparaginylisole-ucylglutamylprolyglutamyllysylmethionylleucylalanylalanylleucyllysylvalylphenylalaby-lvalylglutaminlylprolylmethionyllysylalanylalanylthreonylarginylserine
Hah. Biatch : P | |
|
| |
Kenshiki Naito Leaf Jounin
| Subject: Re: Big Words Thu Jun 25, 2009 9:04 pm | |
| supercalifragilelisticexmealodotious
(Doubt I spelled it right) | |
|
| |
Night
| Subject: Re: Big Words Thu Jun 25, 2009 10:49 pm | |
| Smile? It has the word "mile" in it. xD | |
|
| |
Pendo Leaf Jounin
| Subject: Re: Big Words Fri Jun 26, 2009 12:53 am | |
| Paton Has the word "ton" in it. | |
|
| |
Kyo Sand Genin
| Subject: Re: Big Words Fri Jun 26, 2009 1:28 am | |
| Smile? Pfft, smiles is longer xD | |
|
| |
Adam The Fourth Hokage
| Subject: Re: Big Words Sun Jul 05, 2009 12:17 pm | |
| This is somebodys name - Quote :
- Captain Fantastic Faster Than Superman Spiderman Batman Wolverine Hulk And The Flash Combined.
| |
|
| |
Adam The Fourth Hokage
| Subject: Re: Big Words Sun Jul 05, 2009 12:18 pm | |
| The longest name to appear on a birth certificate is for - Quote :
- Rhoshandiatellyneshiaunneveshenk Koyaanisquatsiuth Williams
| |
|
| |
Washi Leaf Chuunin
| Subject: Re: Big Words Sun Jul 05, 2009 1:33 pm | |